wat we kunnen

designers & interieurontwerpersMAKEN UW DROMEN
WAAR

We zijn niet alleen makers, maar ook ontwerpers. Met onze creativiteit, kennis en vaardigheid werken wij uw idee uit tot prachtige meubels of interieurs.

meubelmakersHOUDEN VAN HOUT

Comfortabel, mooi en duurzaam is onze leidraad bij het maken van meubels. We gebruiken bij voorkeur inlandse en Europese houtsoorten uit duurzaam beheerde bossen.

INTERIEURBOUWERS
genieten VAN MOOI LEVEN
EN MOOI WONEN

Van bibliotheek tot keuken, wij maken het voor u. Ook hier gebruiken we bij voorkeur hoogwaardige, duurzame plaatmaterialen.

meubelrestaurateursbewaren het verleden
voor de toekomst

Hoe degelijk een meubel ook gemaakt is; de tand des tijds tast alles aan. Wij restaureren uw meubels op verantwoorde wijze en maken daarbij gebruik van gelatinelijmen (huid- en beenderlijm) en ambachtelijke producten zoals schellak, hars en was. Daarmee behouden we het karakter van het meubel.
Ook conserveren we meubelen als die zijn aangetast.

metaalbewerkersmaken stoere dingen

Meubels en interieurs met een stoere industriële look vragen om het gebruik van metaal. Of het nu staal, RVS of aluminium is; ook in het bewerken hiervan zijn wij thuis.
Stalen meubels zijn stoer en passen in ieder interieur. Staal (maar ook RVS en aluminium) combineert prachtig met andere materialen. Staal is sterk, onderhoudsvriendelijk en duurzaam.