over ons

onze basis: ambachtelijk vakmanschapover ons bedrijf

VAKMANSCHAP

Niels Duijn Ambachtelijk Meubelmaker & Interieurbouwer onderscheidt zich niet alleen door een ruime ervaring in de vervaardiging van meubels en interieurs. Of er nu wordt gewerkt met hout, kunststof of metaal, het gebeurt met aandacht en liefde. Alles wordt goed doordacht en voor het maken beschikken we over een zeer uitgebreid arsenaal van gereedschappen. Van de klassieke handgereedschappen tot de modernste machines.

CREATIVITEIT

Niels Duijn Ambachtelijk Meubelmaker & Interieurbouwer voert niet alleen uit, maar ontwerpt ook. Door onze materiaalkennis weten wij wat haalbaar is en wanneer er misschien beter naar een andere oplossing kan worden gezocht. Uiteraard in samenspraak met u komen wij vaak tot de verrassendste ideeën.  

MEUBELS EN INTERIEURS VOOR DE FIJNPROEVER

De interieurs van Niels Duijn Ambachtelijk Meubelmaker Interieurbouwer zijn uniek. Op maat geleverd. Voor huis of horeca, winkel of kantoor, buitenkeuken of prieel: u bent bij ons aan het juiste adres.

DUURZAAM

Niels Duijn Ambachtelijk Meubelmaker & Interieurbouwer werkt bij voorkeur met duurzame, recyclebare en gerecyclede materialen. 
Het hout wordt door ons betrokken uit verantwoord beheerde bossen en draagt het FSC®-keurmerk. Hetzelfde geldt voor het plaatmateriaal dat door ons gebruikt wordt